Låt mig presentera

Maria Lantz Dahlin

Mitt namn är Maria och jag har jobbat inom hemstäd i ca 8års tid. Alltid känt att jag velat driva något eget och efter studier i företagsekonomi, biologi och kemi så har jag en grund att bygga på. 

Inomhusmiljön där vi människor vistas mer och mer, är inte så ren som vi kanske tror. Dammet som cirkulerar består till mesta dels av helt ofarliga partiklar såsom hår, döda hudceller och kvalster. Men dammet innehåller även flamskyddsmedel, ftalater och andra icke önskvärda kemikalier.

Detta beror på att våra hem digitaliseras mer och mer. Denna tekniken innehåller oftast flamskyddsmedel som produkterna avger när de används. Min städning handlar så klart om att du ska få ett rent och inbjudande hem, men utan på bekostnad av din eller min hälsa och inte heller på jordens. Därför är de rengöringsmedlen som jag använder av bästa kvalitè och naturligt nedbrytningsbara. 

För många är städning ett nödvändigt ont som skapar osämja i familjen... Under alla år jag jobbat med hemstäd så är den bästa komplimangen/titeln som jag fått, äktenskapsräddare!

Då kundkretsen och jobben snabbt ökade kände jag mig trygg med att anlita min före detta kollega Anette. Såååå skönt att kunna vara två (jobbet blir så mycket roligare) och underlättar enormt att vi har samma arbetssätt och arbetsmoral.